Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο πρίγκιπας William ο οποίος κλείνει τα 37 του χρόνια.

Με αφορμή αυτό, η σύζυγός του Kate Middleton, με τη βοήθεια των τριών παιδιών τους, George, Charlotte και Louis αποφάσισε να του κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο. Συγκεκριμένα του χάρισε ένα λεύκωμα με οικογενειακές τους φωτογραφίες αλλά και κολάζ με παιδικές ζωγραφιές που έφτιαξαν τα τρία παιδιά.

Πηγές αναφέρουν στα Βρετανικά Μέσα πως το δώρο είναι συμβολικό καθώς αντανακλά όλες τις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει σαν οικογένεια κατά το παρελθόν. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Kate, προκειμένου ο πρίγκιπας William να μην υποψιαστεί τίποτα για την έκπληξη που του ετοίμαζε, είχε κρύψει το λεύκωμα στο σπίτι της αδερφής της, Pippa Middleton.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Δούκισσα  ήθελε να υπενθυμίσει στον σύζυγό της ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους και αυτό δεν είναι άλλο από τον να είναι μαζί και ενωμένοι φροντίζοντας ο ένας για τον άλλο.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως το ζευγάρι πέρασε αρκετές δοκιμασίες φέτος μιας και οι φήμες που ήθελαν τον  William να έχει απατήσει την Kate με μια από τις καλύτερές τις φίλες, ήταν πολλές.

Ο πρίγκιπας  William, λέγεται ότι θα προτιμήσει να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του οικογενειακά.