Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο για τους royals το να καταφέρνουν να ντύνονται με βάσει το πρωτόκολλο ενώ παράλληλα εκφράζουν το προσωπικό τους στιλ και άποψη. Η Kate Middleton, που πρόσφατα τελείωσε η άδεια μητρότητας της και έχει επιστρέψει για τα καλά στα βασιλικά της καθήκοντα, μετά την επιστροφή της προσπαθεί να ντύνεται πιο μοντέρνα και πιο νεανικά συγκριτικά με παλαιότερα.

Η δούκισσα του Cambridge στις τελευταίες της εμφανίσεις προσπαθεί να εμπλουτίσει τις royal fashion εμφανίσεις της με μοντέρνα fashion tricks. Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People «Η Kate αισθάνθηκε ότι θέλει να κάνει τα look της πιο edgy. Συνειδητά προσπαθεί να κάνει τις εμφανίσεις της πιο νεανικές και πιο μοντέρνες, και τα κατάφερε!»

Σίγουρα η Kate Middleton δεν είναι το πρώτο άτομο που σας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για edgy looks, όμως το στιλ της αναμφισβήτητα έχει εξελιχθεί πολύ με τελευταία παραδείγματα το outfit της στη βάφτιση του Archie αλλά και στον αγώνα που παρακολούθησε στο Wimbledon.

Υπεύθυνη για αυτή την αλλαγή στις εμφανίσεις της είναι η στιλίστρια Natasha Archer, η οποία προσπαθεί να την βοηθήσει να ανανεώσει το στιλ της.

Δείτε τις τελευταίες της εμφανίσεις που το αποδεικνύουν: