Ο καιρός περνάει γρήγορα και η Kate Middleton το ξέρει καλά αυτό, καθώς έχει μάθει να μετράει ξανά, αντικρίζοντας καθημερινά το προσωπάκι του μικρού πρίγκιπα, Λούις και όσα καινούρια μαθαίνει κάθε στιγμή που περνά.

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα και στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης της Middleton σε ομάδες παιδιών για τα φετινά Χριστούγεννα, δεν δίστασε να γίνει για λίγο και εκείνη παιδί και να μιλήσει με ζεστασιά και αμεσότητα για τον δικό της μικρό πρίγκιπα (κατά κυριολεξία) που μεγαλώνει γρήγορα και τους εκπλήσσει μέρα με τη μέρα.

Όταν λοιπόν η Δούκισσα ζήτησε από ένα παιδάκι να τη βοηθήσει να διαλέξει χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένας μικρούλης πετάχτηκε, φωνάζοντας: «Εγώ, εγώ, εγώ!».

Η Kate χαμογελαστή του απάντησε ότι της θυμίζει τον γιο της και κάπως έτσι αποκάλυψε ότι ο μόλις ενός έτους Λούις έχει αρχίσει να μιλάει και να διεκδικεί τη δική του θέση στο σπίτι και στην αγκαλιά της.

Στην ίδια αυτή επίσκεψη η μελλοντική βασίλισσα, όπως ήδη την αναφέρουν πολλά έντυπα του εξωτερικού, ανέφερε και το ότι προτιμά ένα συγκεκριμένο είδος έλατου για να στολίσουν στο σπίτι: πρόκειται για ένα δεντράκι του οποίου τα αιχμηρά φύλλα δεν πέφτουν τόσο εύκολα, έτσι ώστε να μην πληγιάσουν τα χέρια των τριών μικρούληδων -του 6χρονου George, της 4χρονης Charlotte και του μόλις ενός έτους γιου της- που λατρεύουν τα Χριστούγεννα και τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Κέιτ Μίντλετον έγινε πωλητής χριστουγεννιάτικων δέντρων και μοιράστηκε γιορτινές ιστορίες με τα παιδιά

ΠΗΓΗ: People.com