Δεν είναι η πρώτη φορά που η 4χρονη πριγκίπισσα Charlotte κάνει τα δικά της, όπως κάθε παιδί δηλαδή, και ξεχνάει ότι ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Και καλά κάνει γιατί είναι μόλις 4 χρονών και η χαρά της είναι να πειράζει τον κόσμο, να μην υπακούει σε Πρωτόκολλα και να συμπεριφέρεται όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας της. Πώς;

Κάνοντας σκανταλιές, βγάζοντας γλώσσα -κανονικά!- στους φωτογράφους και τρελαίνοντας τη μητέρα της και Δούκισσα του Κέμπριτζ, Kate Middleton, που προσπαθεί με γλυκό τρόπο να τη συμμορφώσει.

Πού συνέβη, όμως, όλο αυτό το χαριτωμένο ξέσπασμα της κόρης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ;

Κατά τη διάρκεια των Βασιλικών Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, της περίφημης King’s Cup Regatta, όπου η Charlotter έδωσε ρεσιτάλ σκανταλιάς, τρολάροντας τους φωτογράφους, βγάζοντας γλωσσίτσα έξω και κάνοντας όλες τις απίθανες γκριμάτσες που θα μπορούσε να σκεφτεί.


Λίγες στιγμές μετά, η μητέρα της αντιλαμβάνεται ότι η μικρή κάτι κάνει πάλι -βλέποντας και το έκπληκτο ύφος του βασιλικού προσωπικού- και όσο πιο γλυκά μπορεί, προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Όμως, η μικρή έχει προσωπικότητα και οι φωτογράφοι έχουν προλάβει να απαθανατίσουν τις πιο χαριτωμένες στιγμές της (και την Kate σε ελαφρύ σοκ να προσπαθεί να κάνει καλά την μικρή πριγκίπισσά της..!).

ΠΗΓΗ: People.com