Η Νατάσα Θεοδωρίδου αν και τραγουδάει για τον έρωτα, τον πόνο και την καψούρα χαρακτηρίζεται από τους φίλους και τους συναδέλφους της ως η «χαρά της ζωής». Την διακατέχει μια μεγάλη αισιοδοξία και δε χάνει ποτέ το χαμόγελό της.

Η Νατάσα είναι επικοινωνιακή αλλά έχει λίγους καρδιακούς φίλους, ένας εκ των οποίων είναι ο Παντελής Καναράκης με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία δυο χρόνια. Ο ηθοποιός και performer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι στις 10» για τα επαγγελματικά του σχέδια, την προσωπική του ζωή αλλά και τη φίλη του, Νατάσα Θεοδωρίδου. Τι αγαπά σε εκείνη αλλά και τι δεν αντέχει;

«Η Νατάσα είναι πια συγγενής μου, δεν είναι φίλη μου. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να της αρνηθώ τη συνεργασία. Περνάμε πάρα πολύ ωραία, σε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς και που θαυμάζεις συγχρόνως. Όταν είναι κοινή η τρέλα σου, περνάς ωραία στις συνεργασίες. Με τη Νατάσα είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε αγάπη ο ένας για τον άλλον και είμαστε σαν αδέρφια. Απέχουμε, όμως, σε πολλά πράγματα. Εγώ είμαι πάρα πολύ συνεπής και η φιλενάδα μου είναι ασυνεπής, το καταγγέλλω τώρα! Λέμε ραντεβού στις 10 την Πέμπτη και σε παίρνει τηλέφωνο τη Δευτέρα να δει τι κάνεις. Έχει ξεχάσει το ραντεβού, δεν υπάρχει. Είναι ασυνεπέστατη. Είναι ο λόγος που μαλώνουμε συνέχεια! Το κάνει όμως τόσο γλυκά και χαριτωμένα που της τα συγχωρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Καναράκης.

Δείτε το βίντεο