Απίστευτη καταγγελία από μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM. Η 18χρονη πέρασε τις οντισιόν, όμως κόπηκε λίγο πριν μπει στο σπίτι.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ξέσπασε εναντίον της κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για την Χριστίνα Ανδρεάδου, η οποία σημείωσε:

«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις, ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν. Είμαι σίγουρη. Έχω δει με τα μάτια μου και έχω ακούσει με τα αυτιά μου πολλά εκεί μέσα. Είδα κοπέλες να πηγαίνουν στα backstage και να μιλάνε με την κριτική επιτροπή, ενώ αυτό απαγορεύεται. Ε, αυτές ήταν και οι πρώτες που πέρασαν. Και άλλες, που είχαν καλές σχέσεις είτε με τους κριτές είτε με άτομα της παραγωγής και μιλούσαν συνεχώς παράμερα, οι οποίες δεν ήταν καθόλου αγχωμένες για το αν θα περάσουν ή όχι. Ήταν ήσυχες ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό δεν είναι λογικό όταν πρόκειται για μια οντισιόν στην οποία κρίνεται η ευκαιρία της ζωής σου για μια καριέρα στη μόδα. Έτσι δεν είναι;».

Εν συνεχεία τόνισε ότι δεν εκνευρίστηκε που αδικήθηκε από τους κριτές, αλλά για τα σχόλια για την προσωπικότητά της. «Δεν μετάνιωσα που πήγα, γιατί κατάλαβα πώς λειτουργεί το σύστημα» συνεχίζει με την καταγγελία της η καλλονή και συμπληρώνει:

«Τα λέω όλα αυτά όχι για να τα πω. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να εκτίθεται δημόσια. Τα λέω για να προφυλάξω άλλα κορίτσια που σκέφτονται να πάνε ή να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα. Να μην πάνε! Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσουν την ψυχούλα τους για κάτι τέτοιο. Να δεχτούν τόση πίεση, τόσο άγχος, τόση αγένεια, τόσες προσβολές. Όταν κλείνουν οι κάμερες, το κράξιμο των κριτών είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Μιλάνε ακόμα χειρότερα».

Η Χριστίνα Ανδρεάδου, όμως δεν σταματά εκεί τις αποκαλύψεις της και τονίζει: «Το κράξιμο που ρίχνουν οι συμμετέχουσες μεταξύ τους είναι τις περισσότερες φορές στημένο. Αυτό που είπα εγώ για μια άλλη κοπέλα δεν ήταν στημένο. Το πιστεύω. Όντως εξεπλάγην που πέρασε εκείνη. Είπα απλά την άποψη μου και το μεγαλοποίησαν, νομίζω».