Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στο περιοδικό People, ενώ μεταξύ άλλων είπε για το αγαπημένο τραγούδι της κόρης του, αλλά και τις στιγμές που μπέρδεψε την φωνή του με εκείνη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πλέον η Ελένη είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα. Να υποθέσω ότι καταλαβαίνει πως ο μπαμπάς της είναι ένας τραγουδιστής που τον αναγνωρίζει ο κόσμος.

Καταλαβαίνει ότι ο μπαμπάς τραγουδάει και με αναγνωρίζει στο ραδιόφωνο. Κάνα δυο φορές η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό! Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φιλαράκια και κάνουμε πλάκα με αυτό. Το τραγούδι που φαίνεται να της αρέσει είναι το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», προφανώς γιατί έχει μια χαρούμενη μελωδία. Πιο παλιά τής βάζαμε μια ζωντανή ηχογράφηση που είχα κάνει με τον Κώστα Χατζή και την έπαιρνε ο ύπνος ακούγοντας το «Αεροπλάνο». Με το που την έπαιρνα αγκαλιά και έβαζε η μαμά της το CD, έπεφτε κατευθείαν στον ώμο μου. Ένα πράγμα που χαίρομαι με την Υβόννη είναι πως τη μεγαλώνει με πολλή αγάπη, αλλά και με ένα βασικό πρόγραμμα στην καθημερινότητα. Ποτέ δεν την πιέζουμε, αλλά υπάρχουν κάποια όρια. Η Υβόννη έχει γερμανική νοοτροπία, αλλά και ελληνικό ταμπεραμέντο. Αγαπάει πολύ την Ελλάδα και, παρότι γεννήθηκε στην Γερμανία, αισθάνεται Ελληνίδα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.