Η πιο ευδιάθετη και χαμογελαστή Ελληνίδα,Καλομοίρα, μιλά στο People για τη μητρότητα και την καθημερινότητά της με τα τρία παιδάκια της.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου στις ΗΠΑ με τρία παιδιά;

Είναι τέλεια και πολύ φορτωμένη. Αυτή τη στιγμή έχει να κάνει πολύ με αθλήματα. Τα δίδυμα παίζουν ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ και άλλα σπορ. Όλοι τρέχουμε πολύ αυτή τη στιγμή.

Σου έχουν λείψει οι μήνες που πέρασες πέρσι στην Ελλάδα, συμπαρουσιάζοντας το Rising Star; Ήταν η τηλεοπτική σου επιστροφή με ένα πολυαναμενόμενο talent show.

Είχα υπέροχες στιγμές συμπαρουσιάζοντας το Rising Star. Είχε πλάκα γιατί όλη η ομάδα δούλευε πολύ σε ένα διασκεδαστικό πρότζεκτ. Σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου απολαμβάνω το να είμαι μητέρα και να μεγαλώνω τα παιδιά μου. Τα δίδυμα είναι 5 χρόνων και σχεδόν 2 η Αναστασία, οπότε δεν θέλω να χάσω κανένα κομμάτι από τη ζωή τους αυτή τη στιγμή.

Ήταν η συγκεκριμένη περίοδος παραπάνω από απαιτητική, αφού η Αναστασία ήταν μόλις μερικών μηνών, είχες τα δίδυμα που πήγαιναν σε ελληνικό σχολείο για πρώτη φορά και ο Γιώργος δεν ήταν στην Αθήνα συνεχώς, αλλά ταξίδευε στις ΗΠΑ για δουλειές;

Ήταν σίγουρα, γιατί μόλις είχα γεννήσει, αν και ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να χάσω γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ήταν πολύ σκληρό να ισορροπώ την ενέργειά μου, να μπορώ να δίνω τόσο στα παιδιά μου όσο και στη δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενη, βέβαια, για αυτή την εμπειρία γιατί τα παιδιά πραγματικά βελτίωσαν τα ελληνικά τους.

Πώς είναι η Αναστασία τώρα; Κλείνει τα 2 τον Ιούλιο. Μιλάει; Καταλαβαίνει κάποιες ελληνικές λέξεις;

Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν το πιστεύω. Είναι το μικρό μου αγοροκόριτσο. Κάνει ό,τι και τα αγόρια. Παίζει ποδόσφαιρο και παιχνίδια με τον Batman και τον Superman. Κατάφερα τελικά να την κάνω να παίξει με μια παιδική κούκλα που της έφερε η νονά της. Είναι το μοναδικό κοριτσίστικο παιχνίδι με το οποίο παίζει.

Πώς είναι η σχέση των διδύμων με την μπέμπα; Έχουν έρθει πιο κοντά τώρα πια που δεν είναι μωρό;

Ναι, πολύ κοντά. Η μόνη στιγμή που μπορεί να μαλώσουν είναι όταν τα αγόρια χτίζουν διαστημικούς σταθμούς με τα lego τους και η μπέμπα κατά λάθος τούς σπάει.

Μαλώνουν όπως συνηθίζουν να κάνουν τα περισσότερα αδέλφια;

Δεν μαλώνουν πολύ και όταν το κάνουν είναι περιστασιακό. Δεν κρατάει πολύ και σχεδόν πάντα τελειώνει με αγκαλιές και συγγνώμες.

Ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι τώρα 5,5 ετών. Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που είχες να αντιμετωπίσεις ως μητέρα;

Να ισορροπήσω τις ώρες που περνούσα με τον καθένα ξεχωριστά. Πραγματικά καταβάλλω προσπάθειες να περνώ χρόνο σε τετ α τετ. Ακόμη και όταν πρόκειται για δέκα λεπτά που θα διαβάσω στον έναν ένα παραμύθι ή θα μου δείξει μια ζωγραφιά. Είναι σημαντικό, οπότε κάνω μια προσπάθεια να δίνω χρόνο στον καθένα.

Έχετε μιλήσει με τον Γιώργο για το ενδεχόμενο να κάνετε ακόμη ένα παιδάκι ή είναι ακόμη νωρίς;

Αυτή τη στιγμή… με τίποτε!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.