Όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά, η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας αναλαμβάνουν την παρουσίαση της απογευματινής καλοκαιρινής εκπομπής του Alpha. Το φρέσκο πρόγραμμα του Alpha θα πάρει τον τίτλο «Καλοκαίρι Παντού» -όνομα που είχε και το περσινό project με παρουσιαστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Καλοκαίρι στη θάλασσα και το βουνό ή στο σπίτι και το γραφείο; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πας δεν πας διακοπές, οι διακοπές έρχονται και φέτος σ’ εσένα!

Για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά, ο Alpha ενεργοποιεί τη θερινή, μεσημεριανή του ζώνη και φέρνει το… “Καλοκαίρι παντού, ΙΙ”, όπου κι αν είσαι. Από την Δευτέρα 6 Ιουλίου και καθημερινά στις 16:00 – 17:50, η εκπομπή που έδωσε μια δροσερή αύρα στις οθόνες μας, ξεκινά ανανεωμένη, για να βάλει πολύχρωμες πινελιές στη γκρίζα καθημερινότητα.

Ένα δίδυμο με πηγαίο χιούμορ και άποψη, η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας, αναλαμβάνει δράση και για ένα μήνα, θα σπάει τη ρουτίνα και θα μας ταξιδεύει σε έναν αισιοδοξο προορισμό.

Συνεντεύξεις, viral videos, ρεπορτάζ δρόμου και καλεσμένοι θα δίνουν τον τόνο της ημέρας, ενώ από την εκπομπή δεν θα λείπουν και τα παιχνίδια με τους τηλεθεατές.

Παρέα με την Ελένη και τον Δημήτρη, θα βρίσκονται δύο νέα, ταλαντούχα πρόσωπα, που θα επιλεγούν μετά από casting. Όλοι μαζί, θα σχολιάζουν τα καλώς ή κακώς κείμενα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας πραγματικότητας».

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα:

Eλένη Τσολάκη: H μόδα, η διατροφή και τα μυστικά ομορφιάς

Ελένη Τσολάκη: «Στην τηλεόραση κατάλαβα πολύ καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός»

Ελένη Τσολάκη: Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που την ευχαριστούν

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store