Μοναδική εξομολόγηση από γνωστό Έλληνα ηθοποιό για μία πρόσφατη εμπειρία που είχε. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί πως του είχαν ζητήσει από εκπομπή να δώσει συνέντευξη ως Αλβανός, λόγω του ονόματός του.

Έτσι σήμερα, μέσα από συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν.

«Με είχαν καλέσει από μια εκπομπή η οποία ήταν και πολύ σοβαρή. Μου λένε θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή σε σχέση με τη μετανάστευση.

Λέω ποιο θα είναι αντικείμενο, μου λένε για εσάς θα πούμε. “Εγώ ως τι να μιλήσω” τους λέω, “για την εμπειρία σας”μου εξηγούν. “Ποια είναι αυτή η εμπειρία μου;” – “Δεν είστε Αλβανός;”– “Όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το πω αν ήμουν, αλλά δεν είμαι. Εσείς από πού συμπεράνατε κάτι τέτοιο;”. Και μου απάντησε: “Επειδή σας λένε Αλμπάνη”. Μάλλον άκουγε πολύ Πάριο στα νιάτα της και σου λέει για να είναι ο Πάριος από την Πάρο, ο Αλμπάνης θα είναι από την Αλβανία».

Όπως προφανώς αντιληφθήκατε, μιλάμε για τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Star για το συμβάν και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε πως έχει δεχτεί προτάσεις για reality επιβίωσης αλλά και το Dancing with the Stars, με τον ίδιο να αρνείται καθώς «Θα πρέπει να μην έχω θέατρο, να είμαι τελείως άνεργος και να πω ότι διαθέτω 3-4 μήνες από τη ζωή μου είτε σε ένα νησί τρώγωντας καρύδες, είτε σε ένα πλατό τρώγωντας τα γόνατα μου. Δεν αμείβεσαι τόσο καλά.»

Δείτε το βίντεο.