Τίτλοι τέλος φαίνεται πώς έπεσαν στη σχέση της Κάια Γκέρμπερ και του κωμικού Πιτ Ντάβιντσον. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, ο ηθοποιός έχει να εμφανιστεί δημοσίως εδώ και καιρό, ενώ την ίδια στιγμή το 18χρονο μοντέλο φαίνεται να συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ενώ την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε στο Μαϊάμι με φίλους- αλλά και την οικογένειά της.

Όπως αναφέρει πηγή, «φαίνεται πως ο Πιτ και η Κάια δεν είναι πια μαζί. Άρχισε να γίνεται πολύ έντονο για την Κάια. Ο Πιτ είναι πολύ έντονος με τις φιλενάδες τους. Και η Κάια είναι μόλις 18, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί».

Η τελευταία αναφορά στο ζευγάρι έγινε λίγο μετά τη γιορτή των Χριστουγέννων, οπότε και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια έντονη συζήτηση των γονιών της Κάια, Σίντι Κρόφορντ και Ραντ Γκέρμπερ, έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Ο Πιτ Ντάβιντσον ήταν εκεί και μάλιστα όχι σε καλή κατάσταση – με την υπόνοια ότι ήταν «φτιαχμένος», με αποτέλεσμα να έχει ένα καβγά με τον πατέρα της.

Κάια Γκέρμπερ: Αναστατωμένοι οι γονείς της με τη νέα της σχέση – Η έντονη συζήτηση στο διαμέρισμά της

Ο κωμικός έχει αναφερθεί στη διαταραχή προσωπικότητας και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει, αλλά και την εξάρτησή του από τη μαριχουάνα και υπάρχουν υποψίες ότι αυτή τη στιγμή έχει αποσυρθεί ξανά σε κάποιο κέντρο αποθεραπείας.

Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι οι γονείς της Κάια ήλπιζαν ότι αυτή η σχέση θα «ξεφουσκώσει».