Στα μέσα Οκτωβρίου ήταν η τραγουδίστρια της K-Pop Sulli. Στα τέλη Νοεμβρίου ήταν η Goo Hara, επίσης τραγουδίστρια της K-Pop. Και για τις δύο το πόρισμα της αστυνομίας ήταν πως αυτοκτόνησαν. Για την Goo Hara μάλιστα έγινε γνωστό πως δεχόταν εκβιασμούς για διαρροή υλικού με προσωπικές της στιγμές και αυτό ήταν που της χάλασε την ψυχολογία ώστε να κάνει την πρώτη απόπειρα τον Μάιο και να αυτοκτονήσει τελικά πριν λίγες ημέρες. Τώρα έχουμε ένα τρίτο κρούσμα νέου καλλιτέχνη στη Νότια Κορέα.

Ο λόγος για τον Cha In Ha, ο οποίος ήταν κατά κύριο λόγο ηθοποιός, αλλά επιδιδόταν και στο τραγούδι. Ο Cha In Ha είχε ξεκινήσει την καριέρα του πριν δύο χρόνια και οι εκπρόσωποί του ανακοίνωσαν τον θάνατό του ζητώντας να μην κυκλοφορήσουν δημοσιεύματα με ανυπόστατες φήμες που απλώς θα ταράξουν περισσότερο την οικογένεια του.

Τραγουδιστές της K-Pop βίαζαν ναρκωμένες θαυμάστριες και μετά έστελναν φωτογραφίες του σε ομαδικά chat

«Νιώθουμε καταρρακωμένοι καθώς σας μεταφέρουμε αυτό το σπαρακτικό νέο. Στις 3 Δεκεμβρίου, ο Cha In Ha έφυγε από κοντά μας. Είμαστε απίστευτα θλιμμένοι που μεταφέρουμε τέτοια άσχημα νέα σε τόσους ανθρώπους που είχαν στείλει αγάπη στον Cha μέχρι σήμερα. Είμαστε γεμάτοι με θλίψη και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Κατ΄επιθυμία της οικογένειας, η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια».

Αυτό που κάνει ακόμα πιο τραγικό τον θάνατο του Cha είναι πως μια μέρα πριν πεθάνει είχε αναρτήσει φωτογραφία στην οποία έγραφε «Να προσέχετε όλοι σας».