Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει ο Justin Timberlake με την εμφάνισή του στο ημίχρονο του Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές, ωστόσο, μία από τις εμφανίσεις του προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έβαλε «φωτιά» στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα medley παλιότερων επιτυχιών του, όπως οι Cry Me A River, Suit & Tie, SexyBack και Mirrors, αλλά και πιο πρόσφατα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως τα Can’t Stop The Feeling και Filthy.

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής του απέτινε φόρο τιμής στον Prince, που βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στην Μινεσότα, την πόλη που φιλοξένησε τον φετινό τελικό, τον Απρίλιο του 2016, σε ηλικία 57 ετών, από υπερβολική δόση χαπιών, με ένα ολόγραμμά του να εμφανίζεται on stage, όσο ο Justin ερμήνευε το I Would Die 4 U.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε «πυρά» από θαυμαστές του Prince και τηλεθεατές, καθώς ο αείμνηστος τραγουδιστής, σε συνέντευξή του το 1998, είχε διαφωνήσει με την χρήση ενός ολογράμματος για κάποιον καλλιτέχνη που έχει «φύγει». «Είναι ό,τι πιο δαιμονικό μπορώ να φανταστώ. Αν έπρεπε να «τζαμάρω» με τον Duke Ellington θα ζούσαμε στην ίδια εποχή… Η εικονική πραγματικότητα είναι δαιμονική. Δεν είμαι δαίμονας!», είχε δηλώσει.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του Justin: