Ο έρωτας του Justin Timberlake με την Britney Spears ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους την δεκαετία των 90s. Υπήρξαν ζευγάρι για 4 χρόνια, από το 1998 μέχρι το 2002. Οι δυο καλλιτέχνες που την περίοδο εκείνη βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους είχαν απασχολήσει πολύ τα διεθνή Μέσα με τη σχέση τους και ακόμη περισσότερο με το χωρισμό τους που ήρθε 16 χρόνια πριν.

Εκείνος που έδωσε τέλος στη σχέση τους, όλα αυτά τα χρόνια θεωρούσαμε πως ήταν ο Justin, πράγμα που δυο δεκαετίες μετά έρχεται να ανατρέψει ο ίδιος. Ο τραγουδιστής μέσα από την αυτοβιογραφία του αποκαλύπτει πολλές κρυφές πτυχές της ζωής του και μας κάνει μέλος της.

Στο βιβλίο μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το «Cry me a river» γράφτηκε δυο  ώρες μετά τον χωρισμό του από την pop star και διαβάζοντας προσεκτικά τους στίχους γίνεται κατανοητό πως εκείνη ευθύνεται για το τέλος της σχέσης τους.

«Ήμουν στεναχωρημένος και εκνευρισμένος. Τα συναισθήματα που είχα ήταν τόσο δυνατά και έπρεπε να το γράψω. Μεταφράσαμε τα συναισθήματά μου σε μια μορφή όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να ακούσουν και ελπίζω να τους αφορούν. Οι άνθρωποι με άκουσαν και το κατάλαβαν γιατί είμαστε όλοι έχουμε περάσει από εκεί» γράφει στο βιβλίο του.

Βρε τι μαθαίνει κανείς…