Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχε ο Justin Bieber στο μυαλό του. Κι όμως αποφάσισε μέσω Twitter φρόντισε να τον προκαλέσει ανοιχτά σε έναν αγώνα UFC τον Tom Cruise.

Για να γίνουμε συγκεκριμένοι, χθες βράδυ ο 25χρονος Καναδός προκάλεσε τον 56χρονο ηθοποιό σε έναν αγώνα σε κλουβί!

«Tom εάν δεν δεχτείς αυτή τη μάχη, φοβάσαι και δεν θα ντροπιαστείς. Ποιος είναι πρόθυμος να βρεθεί στον αγώνα;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέση για τη συγκεκριμένη πρόκληση πήρε και ο πρωταθλητής Conor McGregor ο οποίος δήλωσε πως θα ήταν χαρούμενος να προωθήσει τον εν λόγω αγώνα.

«Εάν ο Tom Cruise είναι αρκετά άντρας να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόκληση, η McGregor Sports and Entertainment θα φιλοξενήσει το event», σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ το λόγο της απόφασης του Bieber να προκαλέσει τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Μάλιστα δεν έλειψε το τρολάρισμα στον 25χρονο από πολλούς χρήστες του διαδικτύου και… όχι άδικα!

Παρότι ο Tom Cruise δεν έχει απαντήσει ακόμη, σίγουρα θα μπορούσε να ανταποκριθεί κατάλληλα στη συγκεκριμένη πρόκληση καθότι ως γνωστόν, τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του, τις γυρίζει μόνος.