Είναι βραβευμένη με Όσκαρ και από τις κορυφαίες του χώρου της. Η Julia Roberts εδώ και πολλά χρόνια έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της στον χώρο της υποκριτικής, όμως χρειάστηκε πολύ προσπάθεια και προσωπικό αγώνα για να φτάσει στην κορυφή.

Πλέον είναι σχεδόν 50 ετών και μπορεί να κάνει τον απολογισμό για όσα έχει βιώσει συνολικά στην καριέρα της. Κάνοντας αναδρομή λοιπόν στην τελευταία της συνέντευξη θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να εξομολογηθεί πως ήταν συγκεντρωμένη αποκλειστικά στον εαυτό της.

«Ο εαυτός μου ήταν η προτεραιότητα μου. Ήμουν ένα εγωιστικό κ@λοπαιδο, που έτρεχα τριγύρωγια να κάνω ταινίες», παραδέχτηκε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Harper’s Bazaar. Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε, το καθοριστικό σημείο ήταν η γνωριμία με τον σύζυγό της.

Με τον Danny Moder είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια. «Η γνωριμία μου με τον Danny με έκανε ναβρω την προσωπικότητά μου. Όταν σκέφτομαι τι έφτιαξε τη ζωή μου, δίνει νόημα και μου προσφέρει εσωτερική λάμψη είναι αυτός!», εξομολογήθηκε στο περιοδικό.