Σε ηλικία 21 χρονών πέθανε ο γνωστός αμερικανός ράπερ, Juice Wrld, ο οποίος είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Nicki Minaj και τον Travis Scott. Ο ράπερ κατέρρευσε μετά από κρίση στο αεροδρόμιο του Σικάγο και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των διασωστών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σικάγο δήλωσε πως οι διασώστες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν. Μόλις έφτασαν του χορήγησαν δύο δόσεις Narcan, ένα φάρμακο που αναστρέφει ταχέως την υπερβολική δόση οπιοειδών και το δίνουν σε τέτοιες έκτακτες περιστάσεις για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του ασθενή. Ο 21ετών ράπερ συνήλθε για λίγο, ωστόσο, αργότερα κηρύχθηκε επισήμως νεκρός σε νοσοκομείο του Σικάγο. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου, απαιτούνται περαιτέρω εξετετάσεις μετά τη νεκροψία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το BBC, στο ιδιωτικό τζετ που μετέφερε τον Juice Wrld βρέθηκαν πάνω από 40 σακουλάκια μαριχουάνας, έξι μπουκάλια με σιρόπι για το βήχα που περιείχαν κωδεΐνη, καθώς επίσης και πιστόλια και περίστροφα, σφαίρες και ένα περιοδικό για πυρομαχικά.

Οι Christopher Long, 36 χρόνων και Henry Dean, 27 ετών, οι δύο σωματοφύλακες που ήταν παρόντες στο αεροσκάφος, συνελήφθησαν με άσχετες κατηγορίες περί κατοχής όπλων.