Δεν είναι λίγες οι φορές που η προσωπική ζωή της Josephine έχει δει το φως της δημοσιότητας, κάτι που μπορεί να μην ενοχλεί την ίδια, αλλά, όπως εξηγεί στο PEOPLE, «Τις πιο πολλές φορές ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου δεν είναι OK με αυτό ή δεν είναι εντάξει η οικογένειά του. Εγώ το έχω συνηθίσει γιατί είναι η δουλειά και η πραγματικότητά μου.

Όταν όμως έχεις έναν άνθρωπο που δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει τον εαυτό του στα περιοδικά, εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Δεν είναι κάτι που εγώ το θέλω, δηλαδή δεν θα πω ότι “Έκανα μια σχέση και ελάτε να με φωτογραφίσετε”, αλλά δεν θα αλλάξω και το πρόγραμμά μου. Θα πάω για καφέ με τον σύντροφό μου, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Δεν θα του πω “Να μην πάμε εκεί γιατί μπορεί να έχει παπαράτσι”. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτό το τριπάκι».

Αυτή την περίοδο είναι μόνη της, έχοντας επιλέξει να αφιερωθεί στα επαγγελματικά της: «Μετά την τελευταία μου σχέση επέλεξα να μείνω μόνη για να βρω τον εαυτό μου. Αυτή, λοιπόν, είναι μια περίοδος που απολαμβάνω γιατί ανακαλύπτω τι συμβαίνει μέσα μου και… το έχω ρίξει στη δουλειά. Η προσωπική μου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα» δηλώνει και συνεχίζει γελώντας:

«Θυμάμαι όταν τελείωσα το σχολείο έλεγα με τη φίλη μου ότι έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας για να γνωρίσουμε κάποιον και να παντρευτούμε. Μετά τα 23 λέγαμε ότι έχουμε δύο χρόνια… Τώρα έχουμε σταματήσει να το κάνουμε αυτό».

Μεγαλώνοντας νιώθει ότι πατάει γερά στα πόδια της και ξέρει πλέον τι ζητάει από μια σχέση. Δεν αντέχει τη ζήλια και την καταπίεση και θέλει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν διστάζει παρ’ όλα αυτά να παραδεχτεί πως στο παρελθόν έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει το κινητό του συντρόφου της:

«Του το έχω πει και τσακωθήκαμε. Βέβαια, και οι άντρες ψάχνουν. Εμένα μου τα έψαχναν πάντα, οπότε είναι ψέμα ότι κυρίως οι γυναίκες μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».

Μπορεί ο λογαριασμός της στο Instagram να μετράει πολλές χιλιάδες followers, αναδεικνύοντάς την αυτομάτως σε influencer, η ίδια όμως φαίνεται να αδιαφορεί πλέον για οτιδήποτε δεν σχετίζεται με τη δουλειά της. «Έχω βαρεθεί πολύ με το Instagram, έχω σβήσει πολλές φωτογραφίες γιατί με κούρασε όλο αυτό. Θέλω να επικεντρωθώ στο τραγούδι».

Αν και έχει παραδεχτεί την πλαστική επέμβαση που έκανε σε μικρότερη ηλικία στη μύτη, πλέον ξεκαθαρίζει: «Δεν θα έκανα τίποτα άλλο στον εαυτό μου. Πρέπει να σταματήσουν οι γυναίκες τις επεμβάσεις γιατί γίνονται όλες ίδιες κι αυτό έχει να κάνει με την ανασφάλειά μας. Ο κόσμος βλέπει διαρκώς κάτι που είναι ψεύτικο. Το Instagram μας έχει επηρεάσει πολύ. Νομίζουμε όλες ότι πρέπει να είμαστε μοντέλα για τα social media. Ζούμε σε μια εποχή που έχουν ισοπεδωθεί όλα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όμως είναι ότι για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας».

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος 

*Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο τεύχος του People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος