Τα γυρίσματα για την νέα 25η ταινία της σειράς James Bond έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο τα πράγματα φαίνονται να μην εξελίσσονται τόσο καλά αφού οι φορές που αναγκάστηκαν να διακόψουν δεν ήταν λίγες.

Πρώτα ήρθε ο τραυματισμός του πρωταγωνιστή Daniel Craig, ήρθε η αποχώρηση του πρώτου σκηνοθέτη της ταινίας, Danuel Boyle. Έπειτα ακολούθησε μια σειρά από προσθήκες σεναριογράφων ενώ την Τρίτη ήρθε το αποκορύφωμα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο twitter, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σημειώθηκε έκρηξη στα στούντιο Pinewood στο Λονδίνο με συνέπεια η παραγωγή να «παγώσει» εκ νέου τις διαδικασίες μέχρι νεωτέρας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα, τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μέλους του συνεργείου των γυρισμάτων. Σύμφωνα μάλιστα με την συγκεκριμένη ανάρτηση, από την έκρηξη προκλήθηκαν και κάποιες υλικές ζημίες στο εξωτερικό τμήμα του πλατό όπου γυρίζεται η ταινία.

Σύμφωνα δε, με την εφημερίδα Sun, από την έκρηξη ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και κατέρρευσαν τουλάχιστον πέντε τοίχοι. Η εφημερίδα επικαλείται μια πηγή που περιγράφει τι ακριβώς συνέβη: «Μια μπάλα φωτιάς επρόκειτο να διαπεράσει το πλατό. Κάτι όμως πήγε στραβά. Ακούστηκαν τρεις εκρήξεις και ένα μέλος του συνεργείου βρέθηκε στο έδαφος».

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν στο επίμαχο γύρισμα ήταν παρών και ο τραυματίας Daniel Craig.