Η Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Μάρκου που έλαβε μέρος στις οντισιόν του Next Top Model που προβλήθηκαν την περασμένη Δευτέρα, μίλησε στο Happy Day και στη Μαρία Αντωνά για την εμπειρία της. Μάλιστα, παρόλο που δεν κατάφερε τελικά να προκριθεί στην επόμενη φάση, υπήρξε το κέντρο της προσοχής και κατάφερε να αποσπάσει πολλά σχόλια.

Η 28χρονη Ιωάννα, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η παραγωγή του Shopping Star, στο οποίο επίσης είχε πάρει μέρος, της έκανε πρόταση να συμμετάσχει και στο GNTM. Επίσης, παραδέχθηκε και πως δεν της άρεσε που οι κριτές ακύρωσαν και υποτίμησαν τη δουλειά της, ενώ εξέφρασε την απογοήτευση της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη. Διαβάστε όσα είπε και δείτε το χαρακτηριστικό video:

«Δουλεύω σαν μοντέλο, δεν δουλεύω σαν plus size μοντέλο. Θεώρησα πως ήταν κάπως εγωιστικό το σχόλιο της Ηλιάνας. Ήξερα όλους τους κριτές εκτός από την Ηλιάνα. Την Ηλιάνα πρώτη φορά την είδα και αρκετός κόσμος επίσης. Δεν ξέρω τι έχει κάνει. Η Ηλιάνα παίζει μπάλα μεταξύ του παλιού και του νέου πρότυπου. Σε μένα δεν είδε το νέο πρότυπο, αλλά το παλιό. Ο κύριος Μπράτης ήταν φερέφωνο των άλλων κριτών. Δεν είχε δική του άποψη. Δεν τον είδα να σχολιάζει κάτι με δικά του επιχειρήματα, όπως ο κύριος Σκουλός και η κυρία Καγιά».