Μεγάλη ημέρα σήμερα για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς βάφτισαν την κορούλα τους. Το ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα βάφτισε την κόρη τους στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και της έδωσαν το όνομα Ελένη, από την γιαγιά της, την μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Αντώνη και της Υβόννης έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μωράκι. Ο Αντώνης Ρέμος με ευγένεια εξήγησε σε όσους δημοσιογράφους και συνεργεία έδωσαν το παρών στο εκκλησάκι: «Δεν θα ήθελα τέτοια, θέλω να είναι εντελώς οικογενειακό και να μην τραβήξει κανενας πλάνο από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Θέλω να είναι η οικογένειά μου και μόνο». Ωστόσο, τους κάλεσε αν επιθυμούν, να βρεθούν στην εκδήλωση μετά για να βγάλουν φωτογραφίες.

Νονοί της μικρής είναι η κολλητή φίλη της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και ο καλός φίλος του γνωστού τραγουδιστή, Κώστας Πηλαδάκης. Η βάφτιση της μικρής Ελένης, ήταν σε γενικές γραμμές πολύ λιτή με την Υβόννη Μπόσνιακ να είναι λαμπερή και να επιλέγει ένα σύνολο σε κρεμ-λευκές αποχρώσεις.

Στο χώρο της εκδήλωσης όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν τοποθετηθεί ειδικές μικροφωνικές εγκαταστάσεις αλλά και ζωντανή ορχήστρα, καθώς αναμένεται να έχουμε και ζωντανά τραγούδια! Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρινέλλα και ο Παντελής Παντελίδης ενώ ακούγεται πως στη χαρά του έδωσαν το παρών επίσης η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί όλα όσα συνέβησαν.