Πριν λίγο καιρό με αφορμή μια συνέντευξη του Αλέξανδρου Ρήγα στο People,  στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Χρύσα Ρώπα, η ηθοποιός προχώρησε σε ένα ξέσπασμα.

Συγκεκριμένα η Χρύσα Ρώπα ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε στο παρελθόν να διακόψει την συνεργασία τους κατηγορώντας μάλιστα τον Αλέξανδρο Ρήγα για άσχημη και προκλητική συμπεριφορά.

Τώρα με μια συνέντευξή του, ο Δημήτρης Πιέτρης, στην εφημερίδα Espresso κατηγορεί την ηθοποιό για ακόμη πιο άσχημη συμπεριφορά. Ο ίδιος περιέγραψε τις δύσκολες και προσβλητικές στιγμές που έζησε δίπλα στην Χρύσα Ρώπα στις «Επτά θανάσιμες πεθερές».

«Τη Χρύσα Ρώπα τη γνώρισα το 2009-2010 στα γυρίσματα για το επεισόδιο «Μια πεθερά στη χούντα». Έπαιζα τον πρωταγωνιστικό ρόλο και υποδυόμουν τον γιο της. Την πρώτη μέρα στο γύρισμα καλημέρισα τεχνικούς και ηθοποιούς, και εκείνη, κοιτώντας, μου είπε υποτιμητικά: «Εσύ είσαι ο Πιέτρης Δημήτρης;», «Μάλιστα της απάντησα». «Γιατί δεν έμεινες αθλητής, αγοράκι μου και θέλεις να γίνεις και ηθοποιός; Επειδή είσαι ωραίος και καλά;». Αυτός ήταν ο πρώτος μας διάλογος» ανέφερε και συνέχισε«Ξεκινούν τα γυρίσματα. Ήμουν κάθε πρωί στην ώρα μου, εκείνη ερχόταν καθυστερημένη μια ώρα σίγουρα και μετά έπρεπε να διαβάζω κάθε μέρα τις σκηνές μας, μία και δύο ώρες, επειδή εκείνη δεν ήξερε τα λόγια της, και όχι μόνο αυτό, με διόρθωνε πάντα με πολύ άσχημο τρόπο και φωνές». «Άρχισε, λοιπόν, ξαφνικά να με κακολογεί χωρίς να με ξέρει, ακόμα και σε ανθρώπους του χώρου που γνώριζα καλά. Έβαζε λόγια για να τσακωνόμαστε στο πλατό όλη την ώρα, φώναζε συνέχεια έως και στον σκηνοθέτη, και όταν πρότεινα κάτι με διέκοπτε με άσχημο τρόπο. Αναρωτιόταν για το ποιος με έφερε στο γύρισμα» ενώ λίγο πιο κάτω λεει «“Είσαι ατάλαντος, δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις ένα κείμενο” μου έλεγε, την ώρα που διάβαζα για να τη βοηθήσω να μάθει τα λόγια της. Πάντα κρατούσα, όμως, την ψυχραιμία μου. Σαφώς δέχθηκα λεκτικό bullying και το αντιμετώπισα με ψυχραιμία».