Η ηθοποιός Νίκη Σερέτη μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και αναφέρθηκε σε πολλές άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ζωής της.

Μίλησε για τη κατάθλιψη που πέρασε ως άνεργη αλλά και για τη περίοδο που αναγκάστηκε να δουλέψει σε μπαρ «θεατρικά είμαι κάθε χρόνο ενεργή και είναι κάτι που το έχω κερδίσει με αγώνα, με πολλά όχι, με πολλά διαστήματα να κάθομαι σπίτι. Από το να είμαι σε μια δουλειά που δε με εκφράζει, που δε μπορώ να συνδεθώ, προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Πριν δυο χρόνια δούλεψα σε ένα μαγαζί φίλων, σε ένα μπαρ, είχα να το κάνω από το σχολείο. Στο παρελθόν είχε τύχει να μείνω άνεργη και ήμουν σε κατάθλιψη. Αυτό πιο πολύ σου τρώει τα σωθηκά παρά σε βοηθάει να πας παρακάτω.»

Στη συνέχεια μίλησε και για την καταγωγή της και το κατά πόσο την ενοχλεί που ακόμη γίνεται λόγος για το χρώμα της «Πια δε με ενοχλεί τόσο πολύ γιατί πλέον τα έχω βρεi με τον εαυτό μου, ήταν ένα μεγάλο θέμα που είχα από μικρή ηλικία…Πριν έκανα τα πάντα για να με κρύψω, Ίσιωνα το μαλλί μου και είχα βάλει μπλε φακούς σε έναν μάταιο αγώνα για να φαίνομαι Ελληνίδα.