Τον ηθοποιό Ανδρέα Ανδρεόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Λάμψη». Πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν κάποτε να έχει σχέση με τη Μαρί Κωνσταντάτου αλλά και την επιλογή του να μην κάνει οικογένεια.

Παλαιότερα υπήρχαν δημοσιεύματα που σας ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρί Κωνσταντάτου

Ποτέ δεν είχαμε σχέση προσωπική με τη Μαρί, ήμασταν συνεργάτες και φίλοι, Ποτέ δεν ήμασταν ζευγάρι. Είχαμε παίξει μαζί σ’ ένα σίριαλ και είχαμε κάνει κι ένα διαφημιστικό μαζί, αλλά τίποτα παραπάνω. Φρόντισα επισταμένως, όποια σχέση και αν είχα, από τη δουλειά ή εκτός, να μείνει σπίτι μου, δεν βγήκε σχεδόν τίποτα προς τα έξω. Αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να υπερασπιστώ και το κατάφερα. Πάνω σ΄αυτά τα ζήτήματα ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος κι εξακολουθώ να είμαι. Τι να κάνω; Γάμους και παιδιά, να βγαίνω στις τηλεόρασεις και να λέω: «Παιδιά, εδώ είμαι;».

Που σημαίνει ότι δεν έχετε παντρευτεί και δεν έχετε κάνει παιδιά;

Ακριβώς, αυτό από προσωπική μου επιλογή και όχι για να μην τα χρησιμοποιήσω στη δημόσια εικόνα μου. Είχα ευκαιρίες, αλλά διάφορα περιστατικά και καταστάσεις με οδήγησαν να παραμένω ελεύθερος και ωραίος.