Οι «Συμμαθητές» έχουν κάνει πολλά νέα πρόσωπα στον χώρο της υποκριτικής γνωστά στο ευρύ κοινό. Μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν εξαργυρώσει την επιτυχία της σειράς, αναλαμβάνοντας νέους ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση.

Μία εξ αυτών είναι και η Αναστασία Παντούση, η οποία αλλάζει τηλεοπτική στέγη και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Alpha Κύπρου, «Σαν οικογένεια». Στο δραματικό σήριαλ αναμένεται να έχει έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, υποδυόμενη την Μαρίνα και μίλησε για την αλλαγή στην καριέρα της στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TvΜανία και τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη.

anastasia-pantousi

Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός ανέφερε για την σειρά που την ανέδειξε: «Οι Συμμαθητές για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά… Οι Συμμαθητές ήταν μια πρόκληση για μένα και είχα άγχος να τα πάω καλά. Μέσα από αυτή τη δουλειά όμως γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν».

«Το σενάριο και οι συντελεστές της σειράς «Σαν Οικογένεια» ήταν τεράστια πρόκληση για μένα και αποτέλεσαν τελικά το κίνητρο που με οδήγησε στο να αποδεχτώ την πρότασή τους», εξήγησε για την απόφασή της να αναλάβει το ρόλο τη σειρά του Alpha Κύπρου.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.