Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο οικοδεσπότης στο πιο λαμπερό πάρτυ της ελληνικής τηλεόρασης, και αυτό το Σάββατο, στο Open. Λαμπεροί καλεσμένοι δημιούργησαν μια ξεχωριστή βραδιά,  γεμάτη καλή μουσική και μοναδική διασκέδαση!

Ο αυθεντικός «άρχοντας της καψούρας», ο μοναδικός Βασίλης Καρράς ανέβηκε στο stage με την πολυμελή ορχήστρα του, ξεσήκωσε το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του και αποκάλυψε στον Νίκο Κοκλώνη στιγμές από την προσωπική του ζωή για τις οποίες δεν έχει μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Ο τραγουδιστής έπαιξε με το κοινό στο στούντιο ένα παιχνίδι προσφοράς και αγάπης και μίλησε για τα 40 χρόνια διαδρομής  στο τραγούδι, στην επιτυχία και στην αγάπη του κόσμου.

Η Κωνσταντίνα, εισέβαλε στο εξωτικό σκηνικό που ετοίμασε για εκείνη ο Νίκος Κοκλώνης και με τη βελούδινη φωνή της μας ξύπνησε τις πιο γλυκές αναμνήσεις, ερμήνευσε τραγούδια που αγαπήσαμε, ανέβασε τον πυρετό στο στούντιο στους 38 και 8,  μας ταξίδεψε από Γλυφάδα Μαρακές σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ερμήνευσε το αγαπημένο της ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά, το «Δηλητήριο».

Η εκρηκτική Ζόζεφιν  τραγούδησε, χόρεψε και έκανε τα δικά της «μάγια» στο stage, ερμήνευσε σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση το ολοκαίνουριό της τραγούδι «Τι»,  και δεν δίστασε να υποβληθεί στην «άβολη» αλλά απολαυστική δοκιμασία που ετοίμασε για εκείνη ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Διογένης ερμήνευσε το πιο ξεσηκωτικό τραγούδι του, που έγραψε για εκείνον ο Βασίλης Καρράς. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής περιέγραψε τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε τα όνειρά του για το μέλλον.

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και η αγαπημένη Θεοπούλα, Έφη Παπαθεοδώρου «έκαναν κόμμα» και πρόσφεραν άφθονο γέλιο με τα ξεκαρδιστικά σκετς τους.

Για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα απολαυστικά happenings, με πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις στο πιο υπέροχο πάρτυ της τηλεόρασης, από τον Νίκο Κοκλώνη.

Συντονίσου κάθε Σάββατο στις 20:00 στο Open γιατί…  it’ s Showtime!