Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε χθες, η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης, ένωσαν τις ζωές τους παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται την Παρασκευή, ωστόσο έκαναν την έκπληξη και το μυστήριο τελέστηκε χθες. Οι δύο τους ήθελαν αυτή η μέρα να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν αποκάλυψαν τίποτα στα Μέσα. Ωστόσο, οι διάσημοι καλεσμένοι τους, «μαρτύρησαν» τον γάμο μέσω των social media.

Την αρχή έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία από την εκκλησία και την Νταφοπούλου νύφη να συνοδεύεται από τον πατέρα της. Λίγο αργότερα αναρτήθηκαν κι άλλα στιγμιότυπα από άλλους καλεσμένους. Ανάμεσα τους ήταν η Δέσποινα Καμπούρη και η Νικολέττα Ράλλη .

Η πρώην Σταρ Ελλάς έλαμπε μέσα στο νυφικό της, το οποίο ήταν σε στενή γραμμή από δαντέλα. Επέλεξε ένα απλό μακιγιάζ και είχε τα μαλλιά της πιασμένα στην εκκλησία, ενώ στην δεξίωση τα άφησε κάτω. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γάμος έγινε στο Λαγονήσι.

Να ζήσετε!

Δείτε φωτογραφίες:

dafopoulou1

dafopoulou

dafopoulou

dafopoulou1

dafopoulou2

dafopoulou3

@is__mini & @kiamonuku #ManyHappyReturns #IsminiDiamantis #QueenetteWedding #May2017 #Queenettes

A post shared by Samantha Apostolopoulou ?? (@majenco) on

#IsminiDiamantis #QueenetteWedding #QueenGr #DpgMediaRocks #ManyHappyReturns #OurGirl @is__mini @despinakampouri #Majenco #May2017 #LagonisiBound #Queenettes

A post shared by Samantha Apostolopoulou ?? (@majenco) on