Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ηρώ Μουκίου μίλησε για το παρελθόν, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο αν της την έχει πέσει σκηνοθέτης για ρόλο και στο πόσα χρήματα πήρε για διαφήμιση γνωστής εταιρίας με μενού διατροφής για απώλεια βάρους.

Της την είχε πέσει σκηνοθέτης για ρόλο; «Ψιλοπράγματα… Δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος με έφερε σε δύσκολη θέση, εκβιαστικά. Δεν ήμουν πληθωρική, χυμώδης γκομενάρα! Στους ρόλους μου δεν υποδυόμουν τη femme fatale. Η εξωτερική μου εμφάνιση με έσωσε! Αλλιώς βλέπει κάποιος ένα κοριτσάκι ξερακιανό, πενήντα κιλά, κι αλλιώς μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό. Εγώ λόγω του σωματοτύπου που είχα –ήμουν αδύνατη- παρέπεμπα σε κόρες και όχι σε ερωμένες!», είπε χαρακτηριστικά στην Τζώρτζια Συρίζα και το περιοδικό You.

Και κατόπιν αποκάλυψε: «Το 1990-2000 έκανα θέατρο και τηλεόραση, δύο διαφημίσεις με τα Taste & Diet. Μόλις είχα γεννήσει το ’95 και ήμουν 50 κιλά. Βγήκα στη Ρούλα και μου είπε “καλά, πότε έκανες το παιδί;”. Με είδαν τότε από την εταιρεία, τους έκανε εντύπωση που είχα χάσει μετά την εγκυμοσύνη τόσο βάρος. Πήρα 10 εκατομμύρια, πολλά λεφτά… Έκανα άλλη μία διαφήμιση το ’93 για το Τηλέραμα. Και τότε πήρα καλά λεφτά» και κατέληξε: «Έκανα καλή διαχείριση. Δεν ήμουν ποτέ γυναίκα της γούνας και του κοσμήματος. Ήμουν περιποιημένη αλλά δεν πήγαινα κομμωτήριο».

Διαβάστε ακόμα:

Καθημερινοί Ήρωες: Η διαφήμιση που θα σας κάνει να δακρύσετε

Ποια δήλωσε: «Μου έδωσαν 50.000 ευρώ για διαφήμιση επειδή ήμουν πρώην παίκτρια riality»;

Φαίη Ξυλά: «Έχει συμβεί στα μέσα του μήνα να μην έχω χρήματα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store