Η Ειρήνη Μερκούρη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα όμορφα και ξέγνοιαστα παιδικά της χρόνια και αν βίωσε ρατσισμό στη ζωή της εξαιτίας της τσιγγάνικης καταγωγής της.

«Όχι, δεν έχω βιώσει ρατσισμό. Τουλάχιστον δεν μου το έχουν δείξει. Ούτως ή άλλως, είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Στην αρχή ο κόσμος δεν πίστευε ότι είμαι τσιγγάνα και μάλιστα και από τους δυο γονείς. Είναι πολύ όμορφο. Έχει έρωτα. Είμαστε ευτυχισμένοι με απλά και ωραία μικρά πράγματα. Δύσκολα ένας άνθρωπος που έχει τα πάντα από άποψη υλικών αγαθών είναι ευτυχισμένος. Ερωτευόμαστε, αγαπάμε και είμαστε 100% εκεί. Έχουμε πάθος», δήλωσε στο Εγώ και τον Γιάννη Βίτσα.

Κατόπιν αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, δηλώνοντας: «Ήταν ευλογημένα και ευτυχισμένα. Δεν μεγάλωσα σε σκηνή. Το ήθελα όσο δεν φαντάζεσαι. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου ήταν εξελιγμένοι σε αυτό το θέμα. Οι παππούδες όμως ζούσαν σε σκηνές. Όταν έβλεπα φωτογραφίες, έλεγα «Μαμά, πότε θα ζήσουμε κι εμείς σε μια τέτοια σκηνή;» Το ζήλευα πάντα. Ονειρευόμουν να πάμε σε ένα γάμο στην επαρχία. Η γιαγιά μου, παρότι τα παιδιά της ήταν πολύ καλά οικονομικά, έστηνε τσαντίρι έξω από τη βίλα του γιου της. Είναι πολύ όμορφο. Οι τσιγγάνοι είμαστε ελεύθεροι. Πριν από εφτά χρόνια, είχα πάει στο Παρίσι, όπου με πλησίασαν τσιγγάνες για να μου πουν τη μοίρα μου. Όταν τους είπα πως είμαι τσιγγάνα από την Ελλάδα, τρελάθηκαν. Μιλήσαμε στη γλώσσα μας. Μαγεύτηκα. Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Δεν είχα ποτέ κόμπλεξ στη ζωή μου με αυτό το θέμα».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ειρήνη Μερκούρη μιλάει για τις φήμες περί μοναχισμού

Η νέα επίθεση της Ειρήνης Μερκούρη στον Πέτρο Κωστόπουλο

Ειρήνη Μερκούρη: Οι πιο sexy εμφανίσεις της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store