Για τις φιλίες που κράτησε από το περσινό Survivor μίλησε η Ειρήνη Κολιδά. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιoδικό You Weekly για το ποιοι από τους παίχτες παρέμειναν φίλοι της.

«Είναι κάποιοι με τους οποίους έχουμε κρατήσει επαφή και μιλάμε, όχι καθημερινά» απάντησε η γυμνάστρια ενώ για την σχέση της με τον Πάνο Αργιανίδη, καθώς είχαμε δει πως είχαν αναπτύξει φιλία μέσα στο παιχνίδι σχολιάζει «Με τον Πάνο δεν μιλάω πια, για προσωπικούς λόγους»

Ακόμα τοποθετήθηκε και για την σχέση Βασάλου-Βαλαβάνης, καθώς το ζευγάρι την είχε διαψεύσει όταν η ίδια δήλωσε πως τα είχαν φτιάξει ήδη μέσα στο παιχνίδι.

«Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα ότι προφανώς ένας από τους δύο ή και οι δύο μέσα στο παιχνίδι γούσταραν. Δεν γίνεται να βγαίνεις και ξαφνικά να θες τον άλλον» ανέφερε.

Τέλος, για την σχέση που της καταλόγισαν με το Κώστα Αναγνωστόπουλο, ξεκαθαρίζει πως είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι: «Δεν είναι από τους άντρες που μπορώ να δω ερωτικά, είμαστε φίλοι. Τον είδα εξαρχής φιλικά και ένιωσα οικεία μαζί του» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό και στην Τζώρτζια Συρίχα