Η Ireland Baldwin, το 19χρονο μοντέλο που έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη για τις bisexual σχέσεις της και είναι κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες και εισήχθη πρόσφατη σε κλινική αποτοξίνωσης.

KIMBASINGERIRELANDfacebook

Μάλιστα λέγεται πως η διάσημη μαμά της ήταν αυτή που τη συνόδεψε και υπόγραψε για την παραμονή της εκεί, ενώ στο παρελθόν δυο ακόμα μέλη της οικογένειας είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.

Το μοντέλο, με μια σειρά από μηνύματα στον λογαριασμό της στο Twitter, ανακοίνωσε σε όλους τους followers της πως για το επόμενο διάστημα θα λάβει «εντατική θεραπεία» για να ξεπεράσει κάποιο «συναισθηματικό τραύμα» της.

ireland baldwin3

Ενώ λίγο μετά συμπλήρωσε: «Κάποια ημέρα θα νιώσω έτοιμη να μοιραστώ την ιστορία μου ανοιχτά χωρίς να νιώθω όπως τώρα. Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι αέρα, μια ευκαιρία να δουλέψω με τον εαυτό μου και συγκεντρώνω όλα τα εργαλεία που χρειάζομαι για να ξεπεράσω τα πάντα και να απαλλάξω τον εαυτό μου από τον πόνο».

Δείτε τα tweets της:

ireland baldwin tweets

Διαβάστε ακόμα:

Aκατάλληλο για ανηλίκους: Η Ireland Baldwin σε hot στιγμές με το κορίτσι της

Ireland Baldwin: Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger μας συστήνει τη σύντροφό της

Αντίο λιλά μαλλιά, hello μπλε! Η Ireland Baldwin ξαφνιάζει και πάλι

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store