Αλήθεια, τι είναι αυτό που μπορεί να της κάνει ο σύντροφός της και να του αρχίσει τη μουρμούρα; «Δεν μου αρέσει καθόλου η μουρμούρα, η γκρίνια και η μιζέρια. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω μια φορά και με όσο κατανοητό και ήρεμο τρόπο γίνεται. Είναι πιο αποτελεσματικό από τη μουρμούρα» λέει γελώντας. Δύο από τις ερωτικές της σχέσεις που έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό ήταν από το χώρο της δουλειάς της, και μάλιστα με ηθοποιούς που είχαν άμεση συνεργασία.

Διαβάστε ακόμα:Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Στην περιοδεία του “Κάψε το σενάριο” μας φιλούσαν, μας τραβούσαν, μας έσκιζαν τα ρούχα»

Με τον Δημήτρη Μακαλιά έπαιζαν στη Γενιά των 592 Ευρώ και στο Κάψε το Σενάριο, ενώ με το σημερινό της σύντροφο, Πάνο Βλάχο, συμπρωταγωνιστούν στο σίριαλ Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. Η δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής ήταν κάτι που την ενόχλησε; «Δεν μου αρέσει να συζητιούνται πράγματα που δεν θέλω να συζητάω. Ναι, με ενόχλησε. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά κάποιων ανθρώπων να το κάνουν, απλά εγώ δεν θέλω να συμμετέχω. Προτιμώ να μην ασχολείται κανένας με την προσωπική μου ζωή» λέει. Ωστόσο, θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα σε δύο συντρόφους. «Ένα μεγάλο ενδιαφέρον στη ζωή μας είναι το επάγγελμα που ακολουθούμε. Όταν αυτό είναι κοινό με του συντρόφου μας, υπάρχει ένας βασικός κοινός παρονομαστής».

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.