Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν θέλει να μιλά για την προσωπική της ζωή δημόσια. Είναι κάτι που αφορά την ίδια, το σύντροφο και τους δικούς της ανθρώπους μόνο. Τον τελευταίο καιρό, όμως, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αφορούν στη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο (χωρίς οι ίδιοι να έχουν κάνει την παραμικρή δήλωση) ενώ στα social media συχνά τους ρωτούν αν είναι ακόμα μαζί.

Ο κόσμος, πάντως, δεν νομίζω να σας ρωτάει κακοπροαίρετα, στο Instagram για παράδειγμα, αν είστε μαζί. Σας αγάπησε μέσα από την κοινή δουλειά σας και ως ζευγάρι.

Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ σημαντική, και σε ανθρώπινο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απλώς, όλα αυτά με παραπέμπουν λίγο και σε μια διάθεση για κουτσομπολιό. Το να ξέρει κάποιος τι κάνω στο σπίτι μου είναι περίεργο αν δεν δικαιολογείται από τη σχέση που έχω μαζί του. Δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω, δεν μου αρέσει να με κουτσομπολεύουν. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μένα, αν με αγαπάει, θα τον νοιάζει αν είμαι καλά, όχι οι λεπτομέρειες. Άλλο οι συγγενείς και οι φίλοι. Αν ένας άνθρωπος που δεν σε γνωρίζει θέλει να μαθαίνει λεπτομέρειες για σένα, πιστεύω πως είναι για κουτσομπολιό.

Ένιωσες να γίνεται με τέτοιο τρόπο;

Όσο ήμουν στην Ελλάδα, είχε τύχει να διαβάσω δημοσιεύματα όπου είχαν βάλει λόγια δικά μου, των γονιών μου, των φίλων μου, και μάλιστα εντός εισαγωγικών, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ. Ε, αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν ο στόχος δεν είναι να ξυπνήσουμε την ανάγκη του κόσμου για κουτσομπολιό.

Και πώς αντιδράς σε αυτό;

Γενικά μου φαίνεται γελοίο. Τώρα, αν ειπωθεί κάτι ανακριβές ή κάτι προσβλητικό για μένα και τους ανθρώπους μου, εκεί θα ενοχληθώ. Αλλά όσο παραμένει στα επίπεδα του μη ακριβούς σχολίου, μου φαίνεται απλά γελοίο. Νομίζω πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να γράψουν από το να αναλώνονται σε κάτι τέτοιο.

Πολλοί είναι οι Έλληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή και διατηρούν σχέση από απόσταση. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σου συμβεί και σε σένα;

Όταν αναφερόμαστε σε αισθήματα και σχέσεις, τα πράγματα είναι πολύ υποκειμενικά. Ο καθένας έχει διαφορετικές επιθυμίες, ανάγκες, προσδοκίες και τρόπο έκφρασης, ακόμα και το τι εννοεί σε μια σχέση με την έκφραση «Σ’ αγαπώ» είναι διαφορετικό. Οπότε περί ορέξεως… Το δικό μου επάγγελμα, καλως εχόντων των πραγμάτων, δεν έχει σταθερή βάση. Μακάρι να χρειάζεται να ταξιδεύω στον κόσμο για γυρίσματα και παραστάσεις. Οπότε ακόμα και η πιο «εξ επαφής» σχέση μπορεί για κάποιο διάστημα να γίνει «εξ αποστάσεως». Εφόσον υπάρχει κατανόηση, επικοινωνία και σεβασμός, νομίζω πως όλα γίνονται!

Είσαι πολύ καλά δηλαδή αυτό τον καιρό;

Ναι, είμαι.

Πηγή: People