Το ειδύλλιο του Νώντα Παπαντωνίου – πρώην της Ιωάννας Τούνη – με την Ασημίνα Χαρίτου του GNTM2 έγινε γνωστό χθες (27/11) μέσα από το «Πρωινό».

Ο σύντροφος της Ασημίνας του GNTM είναι πρώην μιας παλιάς μας γνώριμης από reality μόδας

Ανάμεσα σ’ αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν, και η περσόνα του Instagram Soula Glamorous, που έγινε δημοφιλής για τον χιουμοριστικό τρόπο που σχολιάζει τα ριάλιτι μόδας και τα πρόσωπά τους.

Σε ανάρητησή της, λοιπόν, ανέβασε ένα κολάζ από φωτογραφίες της Τούνη και της Ασημίνας, δηλώντας ξεκάθαρα ότι …είναι με το μέρος της πρώην παίκτρια του My Style Rocks. Και σ’ αυτό το ποστ, ήρθε και η πρώτη αντίδραση της εντυπωσιακής influencer που άφησε emojis γέλιου και έγραψε με κεφαλαία «ΣΟΥΛΑΡΑ ΚΛΑΙΩ ΤΟ ΞΕΣ».

Αυτή, λοιπόν, είναι και η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη στην είδηση της σχέσης του πρώην της με την παίκτρια του GNTM 2 που, βεβαίως, δεν μπορεί να θεωρηθεί άσχετη με το χιουμοριστικό σχόλιο του λογαριασμού και δεν αποκλείται να αφορά αποκλειστικά αυτό (κι όχι τη σχέση αυτή καθαυτή, αν και η δική της σχέση με τον Παπαντωνίου, όπως είχε η ίδια αποκαλύψει, δεν έληξε με τις καλύτερες συνθήκες).

Η ανάρτηση: