Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε η Ιωάννα Μπέλλα.

Κάποιες δηλώσεις του μοντέλου όμως προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τη Φαίη Σκορδά μάλιστα να θεωρεί απαράδεκτα τα όσα ακούστηκαν ζητώντας να διακοπεί το βίντεο.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν να κάνουν με τη σωματική βία που είχε δεχτεί κατά το παρελθόν η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς.

Μετά από όλο αυτό τον χαμό που δημιουργήθηκε, η Ιωάννα η οποία βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για τις ανάγκες του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe  αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια μακροσκελή απάντηση στο instagram.

«Με λύπη σήμερα πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρανούτογλου, από την πρωινή εκπομπή της κ. Σκορδά. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε είναι σωματική Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για τον περιστατικό και πραγματικά απολογούμαι.

Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στην συνέντευξη προσπάθησα-ατυχώς-  να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό κι ανάλαφρο ύφος. Αυτή η δυσάρεστη εμπειρία στιγμάτισε τη ζωή μου και πραγματικά μου πήρε πολύ καιρό για να την ξεπεράσω. Λυπάμαι που ξαναήρθε στην επιφάνεια και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Όπως είπα και στην εκπομπή ενθαρρύνω τους ανθρώπους να δίνουν λύσεις με τον υγιή διάλογο και όχι με την βία σε όποια μορφή και αν υπάρχει αυτή!

Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή μακριά από τη χώρα μου και τους δικούς μου ανθρώπους, σε έναν διαγωνισμό που ενθαρρύνει τις γυναίκες να πιστεύουν στον εαυτό τους και να εμπνέουν στην κοινωνία πράξεις αλληλεγγύης, και κάνω το καλύτερο δυνατό για αυτό τον σκοπό. Ως Σταρ Ελλάς θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στην ζωή τους έχοντας στόχους και κυνηγώντας τα όνειρά τους. Θέλω να χρησιμοποιώ την ομορφιά που μου χάρισε ο Θεός ως ένα μέσο προς αυτόν το σκοπό και παράλληλα να κυνηγήσω τα επαγγελματικά μου όνειρα σαν νέος άνθρωπος. Βασίζομαι στην υποστήριξή σας για τα Miss Universe και σας ευχαριστώ! Καλή αντάμωση!».