Πολύς λόγος είχε γίνει για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα, παρά τις διαβεβαιώσεις του Γιάννη Λάτσιου πως ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν θα απουσιάσουν αυτή τη σεζόν από τις οθόνες μας και, πριν από λίγο, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το comeback!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, μετά από συζητήσεις του Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη, αποφασίστηκε να υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα από πέρυσι της παρουσίας του παρουσιαστή και της ομάδας του στο κανάλι, με βασικό στόχο να είναι στον αέρα κάθε Δευτέρα. Απλά, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν σε εβδομαδιαία βάση θα είναι ένα νέο κόνσεπτ με νέο όνομα, το οποίο, όμως, θα θυμίζει πολύ στο περιεχόμενο, το ύφος και την αισθητική το Ράδιο Αρβύλα. Παράλληλα, το Ράδιο Αρβύλα ωστόσο όπως το ξέραμε και με τον ίδιο τίτλο κάποιες Δευτέρες τη σεζόν (πιθανότατα μια φορά το μήνα) θα αντικαθιστά το νέο κόνσεπτ για το οποίο ακόμα δεν υπάρχει σαφή εικόνα και όνομα εκπομπής.

Σε βίντεο που «ανέβηκε» στα social media του ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Παρασκευής, αφήνεται να εννοηθεί πως ο Αντώνης και η παρέα του επιστρέφουν. Στο βίντεο δεν προβάλλονται τα πρόσωπά τους, αλλά ακούγονται διάφορα ηχητικά αποσπάσματα και στο τέλος το τραγούδι The Boys Are Back In Town των Thin Lizzy.

Αναμένουμε τα νεότερα!

The boys are back in town…#staytuned #ant1tv ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις