Μετά από πλήθος και όργια φημών, η Kim Kardashian και ο Kanye West πρόκειται να γίνουν για τρίτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Το συγκεκριμένο γεγονός είχε γραφτεί πολλές φορές το πρόσφατο διάστημα, ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από τη διάσημη οικογένεια.

Σε teaser της 14ης σεζόν του Keeping Up With the Kardashians η μητέρα της των North και Saint ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην αδερφή της Khloe, κατά τη διάρκεια τηλεφώνου.

«Τι συμβαίνει κάθε φορά που σoυ λέω: “Μαντεψε”;», ρωτάει η Kim την αδερφή της. Η Khloe στη συνέχεια καταλαβαίνει πως κάποιος είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα ανακοινώνονται και επίσημα μέσα από το κορυφαίο ριάλιτι. Η γνωστή τηλεπερσόνα είχε εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον της για παρένθετες μητέρες, όταν την είχαν ενημερώσει πως δεν θα ήταν ασφαλές για την υγεία της να κυοφορήσει για τρίτη φορά.

Εκτός των άλλων στο trailer για τη νέα σεζόν βλέπουμε πτυχές της σχέσης της Khloe με τον Tristan Thompson, αλλά και τις δυσκολίες του Rob Kardashian με την πρώην του Blac Chyna. Από τη μεριά της η Kourtney Kardashian αποκαλύπτει για τον Scott Disick: «Έχω εγκαταλείψει να προσπαθώ να είμαι με τον άνθρωπο που έχω αποκτήσει τρία παιδιά».

Δείτε όσα θα παρακολουθήσουμε.