Νέο εντυπωσιακό ζευγάρι στο Hollywood! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του E! News η Adriana Lima είναι και πάλι ερωτευμένο μετά το οριστικό της διαζύγιο με τον μπασκετμπολίστα Marco Jaric, που εκδώθηκε τον Μάρτιο που μας πέρασε.

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά του εντυπωσιακού μοντέλου της Victoria’s Secret είναι ένας καταξιωμένος και εντυπωσιακός παρουσιαστής. Μιλάμε για τον Ryan Seacrest, ο οποίος εκτός από την παρουσίαση, έχει αναλάβει και την παραγωγή πολλών επιτυχημένων show.

Οι δύο τους εντοπίστηκαν να δειπνούν μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, ενώ η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες στο Ρίο. Από τότε πολλά έχουν ειπωθεί για την μεταξύ τους σχέση, χωρίς όμως να έχουν πει το παραμικρό δημόσια.

Η 35χρονη καλλονή μάλιστα, είχε ανεβάσει φωτογραφία μαζί του πριν λίγες εβδομάδες περιγράφοντάς τον «χαρισματικό και όμορφο«.

With the charismatic- handsome @ryanseacrest and the beautiful @alessandraambrosio. Com o querido @ryanseacrest e a bonita @alessandraambrosio #rio2016olympics ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adriana Lima (@adrianalima) στις