Ο ημιτελικός του «Your Face Sounds Familiar» χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση τερματίζοντας πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης με 21,5% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ στο γενικό σύνολο έφτασε το 20,6%. Ενώ την ώρα της ανακοίνωσης των τεσσάρων παικτών που θα διαγωνιστούν στον τελικό (Ίαν Στρατής, Κατερίνα Στικούδη, Αργύρης Αγγέλου και Μελίνα Μακρή), η τηλεθέαση του show έφτασε στο 26%.

Στην… απέναντι όχθη, οι συντελεστές του Survivor Ελλάδα – Τουρκία στον Άγιο Δομίνικο οργάνωσαν την ένωση των δυο ομάδων με ένα μεγάλο πάρτι. Το ποσοστό του κοινού που προτίμησε το reality επιβίωσης διαμορφώθηκε ως εξής 20,1% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό. Το Survivor έφτασε σε τέταρτο στο 27,2%.

Ακόμα μια πρωτιά λοιπόν για το YFSF στους πίνακες της Nielsen. Το απόλυτο σόου μεταμορφώσεων τερματίζει πρώτο και το μήνα Απρίλιο με μέσο όρο 24,4% στο δυναμικό κοινό «18-54» με το υψηλότερο ποσοστό 28,7% να καταγράφεται στις Γυναίκες «18-54» ενώ, η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι στη ζώνη μετάδοσής του αγγίζει τις 8,3 μονάδες.

Το «Υour Face Sounds Familiar» ανανεώνει το ραντεβού για τις 5 Μαΐου και τον Μεγάλο Τελικό.