Πολλά είχαν ακουστεί αλλά και γραφτεί πέρυσι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ανάμεσα σε άλλα πολλοί ήθελαν η όμορφη κριτής του GNTM να έχει «πειράξει» τη μύτη της.

Το μοντέλο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ακομπλεξάριστη αλλά και ότι θέλει όλες οι κοπέλες να αγαπούν τον εαυτό τους έτσι όπως ακριβώς είναι.

GNTM 2: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας σεζόν

Σε πρόσφατη ανάρτηση της δημοσίευσε 2 φωτογραφίες από το καμαρίνι της στο GNTM, στην πρώτη βλέπουμε πως έχει αλλάξει το σχήμα της μύτης της ενώ στη δεύτερη τη βλέπουμε κανονικά έτσι όπως είναι. Με αυτή της την δημοσίευση προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα στα νεαρά κορίτσια για να αγαπούν τον εαυτό τους με τις ατέλειες τους ενώ παράλληλα ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πλαστική.

Στη λεζάντα η Ηλιάνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά»

Δείτε την ανάρτηση της:

View this post on Instagram

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία 🤪). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά ❤️ #cyranodebergerac

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on