Αν ήταν και οι δύο στις αρχές των σχέσεων τους, θα κάναμε λόγο για double date. Όμως τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η Έλενα Χριστοπούλου είναι καιρό μαζί με τους συντρόφους τους. Ο δε σύντροφος της πρώτης έχει καταφέρει να γίνει το πιο συζητημένο όνομα στο φινάλε του 2019 εξαιτίας της σχέσης του με την εντυπωσιακή κριτή του GNTM 2.

Η Ηλιάνα και ο Snik βρέθηκαν μετά την αλλαγή του χρόνου στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, και στο πλάι τους ήταν η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση. Άλλωστε, οι δύο κυρίες έχουν εκφράσει στο παρελθόν τη στενή σχέση που ανέπτυξαν μέσα από το GNTM 2 και η Ηλιάνα έχει μοιραστεί και με την Έλενα και με τη Ζενεβιέβ συναισθήματα και σκέψεις από τη σχέση της με τον Snik, με τις δύο τελευταίες να κάνουν λόγο για ένα καλό παιδί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Ως προς την κοινή τους έξοδο την Πρωτοχρονιά, η Ηλιάνα και ο Snik ήταν όσο πιο απλά ντυμένοι γίνεται, με τον Snik μάλιστα να βγαίνει με κοντομάνικο μπλουζάκι παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.