Τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την Αγγελική Ηλιάδη και το αν είναι τελικά ή όχι σε σχέση ο πρώην σύντροφός της με την Βίκυ Κάβουρα.

Όλα ξεκίνησαν από την δήλωση που έκανε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της πως γνώριζε εδώ και μήνες πως ο Σάββας Γκέντσογλου βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό. Ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε σχετικά δηλώνοντας μάλιστα πως όλη αυτή η ιστορία του έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην δουλειά του ενώ η Βίκυ Κάβουρα με την σειρά της δήλωσε πως δεν θα έμπαινε ποτέ ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο ποδοσφαιριστής επέλεξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ενός Instastory να κάνει γνωστό ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει η γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά.

Λίγες ώρες μετά το instastory κατέβηκε ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου μετέτρεψε τον λογαριασμό του από δημόσιο σε ιδιωτικό.

Από την άλλη πλευρά μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκαλύφθηκε ακόμη ένα παρασκήνιο ανάμεσα στις δυο γυναίκες. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του «Όλα λάθος» η Αγγελική Ηλιάδη επρόκειτο να εμφανιστεί ως καλεσμένη στο βραδινό show του Νίκου Κοκλώνη «It’s show time» όπου συμπαρουσιάστρια είναι η Βίκυ Κάβουρα. Την τελευταία στιγμή όμως η τραγουδίστρια άλλαξε γνώμη και έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στον παρουσιαστή στο οποίο του έλεγε «φιλάκια στο Βικάκι».