Η Iggy Azalea απενεργοποίησε τη Δευτέρα (27/5) τους προσωπικούς της λογαριασμούς τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter μετά από διαρροή topless φωτογραφιών χωρίς την έγκριση της.

Η Αυστραλιανή rapper είχε φωτογραφηθεί το 2016 για το περιοδικό CQ Magazine, με αποτέλεσμα κάποιες από τις φωτογραφίες να κυκλοφορήσουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δείχνοντας την να ποζάρει φορώντας τις πυτζάμες της και χωρίς να καλύπτει το στήθος της.

Η τραγουδίστρια πήρε θέση και λίγο πριν απενεργοποιήσει τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας:

«Πολλές διάσημες γυναίκες έχουν κάνει εξώφυλλα στο συγκεκριμένο περιοδικό και τα χέρια τους ήταν στρατηγικά τοποθετημένα, ώστε να μην αποκαλύπτεται κανένα σημείο του σώματός τους, γι’ αυτό τα εξώφυλλα ήταν σαν τέχνη και εγώ άδραξα την ευκαιρία να κάνω ένα. Ποτέ δεν έδωσα την έγκρισή να δημοσιευτούν γυμνές φωτογραφίες μου, αφού υπήρχε το ξεκάθαρο deal με το εν λόγω περιοδικό να μη δοθεί κανένα τέτοιο στιγμιότυπο στη δημοσιότητα. Αισθάνομαι λυπημένη, ντροπιασμένη, θυμωμένη καθώς  έχουν παραβιάσει την ιδιωτικότητα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά