Με εξομολογητική διάθεση έδωσε μια συνέντευξη πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για το το sex tape και τις γυμνές φωτογραφίες του που διέρρευσαν!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο «Super Idol», έκανε κάποια βήματα στην δισκογραφία και μετά υπήρξε ένα μεγάλο χρονικό αποχής από το τραγούδι και την δημοσιότητα.

Ένα ατυχές γεγονός όμως, τον έφερε ξανά στην επικαιρότητα και το όνομα του υπήρχαν σε πολλά sites. «Μου βγήκε ο εκδικητικός Σταύρος τη στιγμή που είδα γυμνό τον εαυτό μου σε όλα τα sites εξαιτίας μιας συγκεκριμένης γυναίκας. Φώναζα, έβριζα, έκλαιγα, έπεσα ψυχολογικά για το «γιατί». Γιατί σ’ εμένα; Κινήθηκα νομικά και πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ήταν ό,τι χειρότερο έζησα στην πορεία μου» ανέφερε στο περιοδικό «YES».

Ο τραγουδιστής όπως είπε δεν μίλησε ποτέ μαζί της και όλα έγιναν μέσω δικηγόρων, τονίζοντας χαρακητριστικά: «Όχι, δεν μίλησα. Γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσω… Όλα έγιναν μέσω δικηγόρου. Αν την έβλεπα μπροστά μου σίγουρα θα ρωτούσα «γιατί τόση κακία» και θα έφευγα».

Ο Σταύρος παραδέχτηκε πως έχει κάνει sex tape σε μικρότερη ηλικία ενώ με χιούμορ πρόσθεσε «Ευτυχώς όχι με τη συγκεκριμένη. Πολύ φοβάμαι πως αν ήταν με εκείνη θα το είχατε δει ήδη».

Stavros Konstantinou

Διαβάστε επίσης:

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου σοκάρει: «Μου έχει τύχει να κλειδώσουν την πόρτα και να βάλουν το κλειδί σε πρόστυχο μέρος του σώματος τους με σκοπό να…»

Σταύρος Κωνσταντίνου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Μητροπάνο

Το ξέσπασμα γνωστού τραγουδιστή: «Μπορώ να αμύνομαι από κάτι ρεμάλια που πληγώνουν τους συνανθρώπους τους»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store