Η Βίκυ Κάβουρα ήταν η καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Μεγάλης Τετάρτης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία της αλλά και όσα έχουν ακουστεί για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα «χαστούκια» που έχει δεχτεί στη ζωή της, αλλά και ιδιαίτερα σε όσα της έχουν χρεώσει για τις σχέσεις της. Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε πάθει κατάθλιψη όταν συμμετείχε στο Dancing With The Stars, και είχε κυκλοφορήσει η φήμη για εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αναφορά όμως έκανε και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου και όλο το παρασκήνιο μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη.

«Για πράγματα που δεν υπάρχουν στη ζωή μου δεν έχω να πω κάτι», εξομολογήθηκε και έκανε γνωστό πως γνωρίζει τον Σάββα Γκέντσογλου από τα 17 του χρόνια!

«Επειδή δουλεύει στο εξωτερικό, δεν έχουμε και επαφές. Επειδή είδα και την εκπομπή σου που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι και πώς εξυπηρετεί όλο αυτό», ανέφερε με νόημα.

Για τις φωτογραφίες δε, σημείωσε πως είναι ο αδερφός της, Παναγιώτης, έχοντας αλλάξει την φωτογραφία του! Η Αγγελική Ηλιάδη βγήκε και μίλησε μετά την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πώς αντέδρασε η Βίκυ Κάβουρα σε αυτό; «Έμεινα! Δεν θέλω να το συζητήσουμε πολύ… Δεν την πήρα τηλέφωνο. Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν θέλω να το παίξω καλή, είμαι! Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό. Επειδή είμαι 4 χρόνια μόνη μου είμαι το εύκολο θύμα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.