Δεν είναι καλά τα νέα για τους πρίγκιπες Harry και William, καθώς η κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο αδελφούς και τις συζύγους τους, φαίνεται ότι στρεσάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ, που προτιμά να περνά τον χρόνο της με όσους νιώθει πραγματικά «οικογένεια».

Και ποιοι είναι αυτοί; Οι Τίνταλ, δηλαδή, η εγγονή της Ζάρα, ο σύζυγος της Μάικ και ο έτερος εγγονός Πίτερ.

Όπως εξηγεί η εξπέρ θεμάτων της βασιλικής οικογένειας και αρχισυντάκτρια του περιοδικού, «Majesty Magazine»,  Ingrid Seward ένα από τα κοινά που έχει η Βασίλισσα μαζί τους είναι η αγάπη για τα άλογα και τα επιτεύγματα της οικογένειας Τίνταλ σε αυτό την γοητεύουν. Αυτό, όμως, είναι το πρόσχημα και η αφορμή…

Η Ελισάβετ φαίνεται να περνά πιο ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ζάρα και τον συζύγό της Μάικ, καθώς μαζί τους ξεχνά τις τοξικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μετά των βασιλικών ζευγαριών Kate – William και Harry – Meghan, στιγμές που για τη βασίλισσα αναφέρονται ως «ανακουφιστικές» από το εχθρικό κλίμα που έχει τρυπώσει στο παλάτι, αναστατώνοντας την ηλικιωμένη ένοικό του.

Και η αλήθεια είναι, όπως γράφεται, ότι τα πρωτότοκα εγγόνια της Ελισάβετ αντικρίζουν μια διαφορετική εικόνα της, αφού μαζί τους, μπορεί να είναι ο εαυτός της, λιγότερο επίσημη και πιο ασφαλής αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται και κινούνται σε χαλαρό κλίμα.

Η Ingrid Seward συμπληρώνει ότι η βασίλισσα γεμίζει με γέλιο τον ελεύθερο χρόνο της όταν είναι μαζί τους, θέλοντας να επισημάνει την προτίμηση που δείχνει στην Ζάρα και τον Μάικ.

Αυτό σίγουρα θα πρέπει να προβληματίζει τους γιους της Λαίδης Νταϊάνα που μάλλον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τη γιαγιά τους και μάλιστα σε μια ηλικία που ούτε μπορεί, ούτε θέλει, ούτε πρέπει να παρέμβει…

ΠΗΓΗ: Celebsnow.co.uk