Η γνωστή ηθοποιός Τζούλη Σούμα θα βρίσκεται μέχρι και τις 6 Νοέμβρη, κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη, στο θέατρο Άλμα με την παράσταση «Ανατόλ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου. Στο μεσοδιάστημα, απάντησε για τις «τελευταίες φορές που…» έκανε κάτι εκκεντρικό, ασυνήθιστο ή εντυπωσιακό.

Τελευταία φορά που…

– Τόλμησες μια εκκεντρική αλλαγή;

Ακριβώς μια εικοσαετία πριν. Έβαψα τα μαλλιά μου εντελώς κόκκινα για τις ανάγκες μιας παράστασης. Μέχρι τότε ήμουν καστανόξανθη, με μακριά μαλλιά!

– Ένιωσες ευτυχισμένη;

Φέτος τον Αύγουστο, που παντρεύτηκε η κολλητή μου φίλη από το σχολείο, γιατί κατάλαβα ότι η ζωή έχει απίστευτα όμορφες ανατροπές και μπορεί να σου ανοίξει δρόμους και προοπτικές για ευτυχία, γαλήνη και ηρεμία.

– Άλλαξες σπίτι;

Έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια. Είχα μετακομίσει στον Λόφο του Στρέφη. Τώρα πια ζω στο πατρικό μου, που είναι στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή. Μου αρέσει η γειτονιά μου. Θεωρώ ότι κρατάει ακόμα κάτι από την αρχοντιά της παλιάς Αθήνας.

– Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Κάνω συχνά μικρά δώρα στον εαυτό μου. Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να είναι κάποια καλλυντικά, ένα ωραίο ρούχο, παπούτσια. Όπως μου αρέσει να κάνω δώρα και στους φίλους μου, στον σύντροφό μου και σε αγαπημένους μου ανθρώπους.

– Εντυπωσιάστηκες με κάτι;

Θα πω κάτι που μου έκανε μια πολύ δυσάρεστη και στενάχωρη εντύπωση. Περνάω κάθε μέρα από την Πατησίων, για να πάω στο θέατρο ή σε δουλειές στο Κέντρο. Πριν από έναν μήνα, για δύο εβδομάδες περίπου, έβλεπα κάποιες ανθοδέσμες στο φανάρι της πλατείας Αμερικής. Ήταν εκεί επειδή έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες από κάποιον τρελό που έπεσε πάνω τους, την ώρα που περίμεναν στο φανάρι αυτό. Ήταν σοκαριστικό!

Πηγή: People