Την Τρίτη το μεσημέρι, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Για την παρέα» πως η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στην τηλεόραση. Όντως πρόκειται για μια διασταυρωμένη είδηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του People, έχει ήδη πραγματοποιηθεί το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή που θα έχει τίτλο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη».

Τίτλος απόλυτα αντιπροσωπευτικός με το περιεχόμενος της εκπομπής, μιας και σε κάθε επεισόδιο, η Τζένη θα εκπαιδεύεται από ειδικούς, είτε στο μαγείρεμα, είτε στην υποκριτική, είτε στο τραγούδι.

Πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν πως κάθε εκπομπή θα έχει και μια ξεχωριστή αποστολή για την Τζένη, ενώ ελάχιστα από τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται σε πλατό, μια και για της ανάγκες του συγκεκριμένου project απαιτούνται φυσικοί χώροι. Η εκπομπή «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο από την συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου στις 16:00. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Ίαν Στρατής θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπομπή «Όλα λάθος» που παρουσιάζει ο πρώην σύζυγός της, Πέτρος Κωστόπουλος. Μολονότι η ίντριγκα της τηλεοπτικής τους κόντρας έχει ενδιαφέρον, η ίδια πηγή υποστηρίζει στο People πως «ακόμα δεν έχει κλειδώσει η ακριβής ώρα προβολής». Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που θα γίνει πολύ σύντομα και θα ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Έθνος.