Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί, οδηγήθηκε το βράδυ του 15 Αύγουστου η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός, δήλωσε πως νοσηλεύεται με τη θέλησή της στην κλινική ανήμερα της γιορτής της Παναγίας μετά από μια σειρά δυσάρεστων γεγονότων με την οικογένεια της. Μάλιστα, στη συνέχεια νοσηλεύτηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι, μετά από τραυματισμό.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα και ξεκαθάρισε αναφορικά με την παραμονή της στο Δαφνί. «Είμαι πολύ καλά με την οικογένειά μου. Δεν έκρυψα τίποτα από εσάς, γιατί ήθελα ο κόσμος να νιώσει ότι δεν υπάρχει στην ψυχική μου υγεία κάποιο… Κωσταλέξι. Ζήτησα βοήθεια από τους γιατρούς στο Δαφνί γιατί δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε κάποιες συνθήκες. Και σε όλα αυτά με βοήθησαν οι ειδικοί, οι οποίοι μου είπαν ότι είμαι μια χαρά.»
Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που διατάραξαν την ψυχική της ηρεμία και την έφτασαν μέχρι εκεί; «Επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, από την πολλή αγάπη και υπερηφάνεια που είχαν και έχουν για μένα οι γονείς μου, η μαμά μου συγκεκριμένα δε δέχτηκε ποτέ ότι είμαι πτυχιούχος καθηγήτρια της Αγγλικής και έγινα ηθοποιός. Ο μπαμπάς μου με στήριζε πάντα. Κάποια στιγμή όμως από πιέσεις … λύγισε κι αυτός με αποτέλεσμα να έρθει ο πρώτος μου εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο», είπε και πρόσθεσε, «Δεν έχω πειράξει κανέναν και δεν είμαι τρελή. Πάνω από 20 χρόνια με ξέρουν όλοι στο επάγγελμα. Θα σας φέρω και χαρτί που πιστοποιεί ότι δεν είμαι τρελή.»