Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το σχήμα τους στο 4711 δεν θα προχωρήσει, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν σταματούσε να λέει οπουδήποτε ότι ουδέποτε έθεσε θέμα μαρκίζας ο ίδιος. «Παιδιά, είναι η Άντζελα Δημητρίου. Θα μπει όπου θέλει στην αφίσα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη Φωλιά των ΚουΚου την περασμένη βδομάδα.

Το ίδιο επανέλαβε και στο Πρωινό σε σχετική ερώτηση. Η στάση του έδειχνε ότι η Άντζελα δεν είχε θέμα μαζί του, αλλά μόνο με τους ανθρώπους του χώρου που την έβαλαν δεύτερο όνομα.

Αυτό που συνέβη χθες βράδυ σε εκδήλωση όμως, δείχνει ότι η Άντζελα Δημητρίου έχει πρόβλημα και με τον τραγουδιστή.

Με το 4711 να έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκαν σε εκδήλωση κι ένας φωτογράφος τους ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. Ο Τσαλίκης ήταν άνετος και διαθέσιμος, όμως η Άντζελα τον αντιμετώπισε με απότομο τρόπο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ακόμα και η κουβέντα τους τελείωσε αδέξια από τη μεριά της.

Ο Γιώργος Τσαλίκης απαντά για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα

Αυτό ενόχλησε τον τραγουδιστή και όταν τον ρώτησαν από το Happy Day, ο  Γιώργος Τσαλίκης έδειξε την έντονη ενόχλησή του.

«Γιατί να το συζητήσουμε αυτό; Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι ωραίο να σου λέει ο φωτογράφος «να σας δούμε μαζί» και να λέει όχι και να φεύγει. Είναι άσχημο. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ. Δε θα κάνω τώρα».